برگزیده ها
اطلاعیه مهم درخصوص زمان و نحوه مراجعه کالا کارت ویژه دانشجویان معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه مراحل اجرایی تفاهم نامه دانشگاه پیام نور با بانک قرض الحسنه مهر ایران مبنی بر ارائه تسهیلات خرید تبلت و گوشی هوشمند به زودی ابلاغ می شود،گفت: زمان و نحوه مراجعه به بانک برای درخواست کالا کارت ویژه دانشجویان و کارکنان دانشگاه پیام نور متعاقبا از طریق پرتال دانشگاه به نشانی www.pnu.ac.ir اعلام خواهد شد.
به گزارش یوپنا، دکتر حسن علیزاده افزود: دانشجویان برای دریافت تسهیلات کالا کارت پس از اعلام آمادگی دانشگاه پیام نوراز طریق پرتال این دانشگاه، باید برای دریافت معرفی نامه از مرکز و واحد دانشگاهی خود اقدام کرده و پس از مراجعه به بانک قرض الحسنه مهر ایران، افتتاح حساب قرض الحسنه پس انداز و تشکیل پرونده تسهیلاتی، کالا کارت خود را دریافت کنند.
وی یادآور شد: امضای این  تفاهم نامه برای ارائه کالا کارت ۲۰ میلیون تومانی به تمامی دانشجویان و ۳۰ میلیون تومانی به کارکنان دانشگاه پیام نور با هدف رفع دغدغه خانواده ها برای تامین ابزارهای الکترونیکی آموزشی نظیر تبلت و گوشی هوشمند و همچنین حمایت ازفروشندگان داخل صورت گرفته است